top of page
DSC_0546.jpg

Boodschappen van Divine Love

Channeled guided sessies met de Meesters van het licht, Et Hubert & Angelic Aurealis

 met Maneesha Sluyzer

Spiritual docent - Mentor - Medium - Retreat Host

Ervaar unieke persoonlijke begeleiding van Maneesha en haar gidsen vanuit het Liefdesbewustzijn.

Wanneer je in een transitie in je leven zit, leer dan omgaan met de uitdagingen, weerstand, eenzaamheid, piekeren, negatief denken, trauma’s, angsten, pijn, stress en confrontatie met LIEFDE. Maak verbinding met vrede, positieve gevoelens, emoties en de zetel van je ziel, je HART voor innerlijke wijsheid, mededogen en begeleiding.

Ontwikkel en verdiep je spirituele bewustzijn.

Maak verbinding met jouw kracht, jouw talenten en gaven.

Voel goddelijke liefde, je hogere zelf en je spirituele team.

Leef je zielsmissie om het bewustzijn te verhogen, prachtige liefdevolle relaties te creëren

en je verlangens manifesteren.

Laat je ziel de leider van je leven zijn

Leef in overvloed, liefde en vertrouwen

Laat de Vreugde weer aanwezig zijn

Wat is een Spiritual Assessment?

Dit is een sessie van een uur waarin ik je, samen met mijn spirituele gidsen, informatie geef over je zielspad, je spirituele reis, je persoonlijke ontwikkeling, liefdesleven, werkcarrière, gezondheid, kracht en talenten. We werken samen waar je vragen kunt stellen, verbinding kunt maken met een dierbare in de geestenwereld of meer informatie kunt krijgen over waarom je op aarde bent en waar je vandaan komt.


Dit zijn empowerende sessies, ze kunnen je diep raken, dus wees bereid kwetsbaar te zijn en onthoud dat Spirit alles ziet. Wees dus open en ontvang de informatie die je door mijn spirituele gidsen en mij is gegeven.

 

Medium Maneesha

Is ruim 15 jaar getraind in het werken met spirit op helingsniveau, transformatieprocessen, persoonlijke ontwikkeling, werk kanaliseren, verbinden met dierbaren, bewustzijnsverruiming, regressie in vorige levens (QHHT) en het trainen van mensen om nauwer samen te werken met hun hogere zelf- en spirituele gidsen.
 

Spirituele gidsen

Maneesha werkt samen met haar Meesters van licht, Engelachtige aanwezigheid Aurealis en ET-vriend Hubert van Sirius.


Deze sessie geeft je:Inzicht en helderheid over jouw procesHoe je angst omzet in vertrouwenWaar jouw blokkade zit en waar je jezelf saboteert Welke stappen je kunt nemen om dieper in contact te komen met jezelfHoe verder te gaan in je spirituele ontwikkelingEmpowerment over hoe authentiek jij bentHoe om je gifs en talent te gebruiken om anderen te helpenVerbinding met een genezende aanwezigheid van liefdesbewustzijn en andere multidimensionale energieën.

Wat is een channeling of channelen?

Via een Channeling verbind ik met mijn hogere bewustzijn naar een trance staat waardoor ik verbinding voel en hoor vanuit hogere dimensies. Tijdens deze sessie stem ik mijn energiefrequentie af op energieën van een niet-fysieke niveau. Door deze afstemming vindt telepathische communicatie plaats binnen in mij. Ik voel, hoor en zie beelden, gevoelens, symbolen, herinneringen die ik direct vertaal met jou communiceer.

 

Ik werk samen met een collectief die zichzelf de meesters van het licht noemen. Zie hen als een groep lichtwezens wonend in het licht. Samen met mijn vriend ET Hubert en engelachtige begeleidster Aurealis heb ik een missie om de mensheid in verbinding te brengen met onvoorwaardelijke liefde via het liefdesbewustzijn. Zij brengen graag hun liefde, energie, kennis en wijsheid door aan jou via mij.

Tijdens een channelingsessie beslist Spirit wie er doorkomt om hun liefde, support en boodschappen te delen. Zij weten precies welke spirit de boodschap kan overbrengen die je op dit moment nodig hebt. 

Een channeling sessie is altijd een unieke ervaring. Door deze telepathische verbinding voel je waarschijnlijk energie door je lichaam stromen. Dit is altijd een energie van genezing, liefde en vreugde.

 

Het doel van een Channeling is een ervaring om meer duidelijkheid te brengen in je levensreis, levensmissie en wie je nu werkelijk bent en wat je mag doen om je beste versie te leven.

Wat is een reading of mediumsessie?

Tijdens een reading ontvang jij helderheid, inzicht, bevestiging of antwoorden over onderwerpen zoals je werk, levensmissie, liefdesleven, gezondheid of persoonlijke groei. Een reading is een vorm van energetisch werk waarbij ik intuïtief of telepathisch boodschappen doorkrijg via het energetisch veld of wel het multidimensionale auraveld, mijn begeleiders, jouw begeleiders of geliefden aan gene zijde.  Dit kunnen boodschappen zijn over jouw verleden, heden of toekomst.

 

Een reading kan je helpen bij het maken van keuzes en het ontwikkelen van jouw persoonlijke kracht. Vaak is het een bevestiging om dat wat je al weet. Het is een mooie manier om thema’s aan te stippen die spelen in je leven. Tevens kan je inzicht krijgen in bepaalde blokkades of patronen die jij zelf mag doorbreken, omdat ze jou tegenhouden om je volledige potentieel te bereiken. Readingen kunnen to the point zijn, confronterend, helend, verzachtend, bekrachtigend of verbindend werken. Het geeft zelfinzicht, liefde, diepere verbinding met het universum, meer helderheid, concentratie of focus. 

Een reading kan helpen om te ontdekken wat jij nodig hebt. Wil je contact met een geliefde uit de andere wereld? Helderheid in je zielenmissie of wat je nu mag doen?

Boek je sessie dan bij mij.

 

 Je hoeft niets voor te bereiden. Je mag jezelf zijn en tijdens de sessie zo min mogelijk informatie geven. Als medium en reader is het aan mij de taak om informatie door te geven aan jou via het quantumveld. Hoe minder ik weet hoe meer bevestiging het voor jou biedt om de informatie te vertrouwen dat er binnenkomt. De sessie is online en wordt opgenomen. Jij ontvangt de opname na de sessie in je mailbox.

Boek je online sessie met mij

 • Online beschikbaar

  Ontmoet mijn spirituele team en ontvang boodschappen over je zielenrei...

  Meer informatie

  1 uur

  125 euro
 • Online beschikbaar

  Boek je energie reading hier voor inzicht en antwoorden in je proces. ...

  Meer informatie

  30 min.

  55 euro
 • Online beschikbaar

  6 sessies van 60 minuten inclusief 24/7 contact en online programma's

  Meer informatie

  1 uur

  750 euro

We hebben allemaal begeleiding nodig als we ons in transitie of ascensie bevinden

Of het nu gaat om coaching, therapie, lezen, meditatie, stilte, natuur, mensen, dieren, spirituele gidsen, lucide dromen, hypnose, plantengeneeskunde of sport

We moeten weten dat het goed met ons gaat en dat we op de goede weg zijn. Je hebt iemand nodig die begrijpt wat je doormaakt. Dat is normaal.
Voel je verbonden, jij bent belangrijk.
 
 
Ontvang jouw boodschap en kom in heelheid.

Stuur je bericht als je een vraag hebt

Please take a moment to fill out the form.

Thanks for submitting!

bottom of page