top of page
11.jpg
12.jpg
13.jpg
“Don't ask yourself what the world needs.
Ask yourself what makes you come alive, and go do that,
because what the world needs is people who have come alive"

-
Howard Thurman

Verbinding met je ziel

Button

Een van de mooiste momenten in je leven is de verbinding met je ziel voelen

In deze coaching retraite/ traject is er aandacht voor jou en leer jij om op een spirituele manier met je proces om te gaan.

 

Ben jij opzoek naar zingeving in je leven?

Je zielenbestemming?

Waarom jij hier op aarde bent?

Wat de zin is van het leven en wat je nou mag doen?

Of heb je een bepaalde gevoeligheid?

Voel jij dingen aan intuïtief, of weet jij dingen en wil je dit sterker maken en niet meer twijfelen?

Ik leer jou hoe jij kan vertrouwen op je innerlijke stem en wat jouw zielenbestemming is in het leven.

 

Je voelt dat er meer is in het leven dan de wereld die je om je heen aanschouwt. Er zit een intuïtie, een stem van binnen of een weten dat er meer is. Jouw ziel communiceert de hele dag met jou en al jouw hele leven! Wist je dat? Waarschijnlijk heb je momenten gehad in je leven die “toevallig” waren, er een bepaalde synchroniciteit is, je ziet overal nummers en je voelt dat er iets anders is dan dit. Je bent een lichaam, geest en ziel en zonder je ziel kan jij niet leven. Je ziel is de adem in je lichaam en bezit een super power. Jij bent in staat jezelf te genezen! In deze wereld zijn we niet opgevoed met de taal van je ziel. Jouw ziel communiceert met jou via plaatjes, beelden, gevoelens, herinneringen, liedjes, symbolen en dit allemaal binnen in jezelf.

 

Taal van je ziel

Als jij gefocust bent op je buiten wereld dan is de kans groot dat je deze communicatie niet opmerkt. Wanneer jij je focus naar binnen richt en duidelijke weet en begrijpt hoe de taal van jouw ziel is, dan zal je in contact staan met je eigen talenten en gaven. Jij bent geboren met een unieke taak, met jouw persoonlijkheid en met een doel. Als jij de rode draad van je leven gaat zien, samen met de “taal van je ziel” dan worden dingen jou snel helder. Je hoeft niet bang te zijn, want jou ziel is je beste vriend, je geliefde, je liefdevolle moeder, vader, broer of zus. Jouw ziel weet wat het beste is voor jou en heeft alle antwoorden die jou het beste kunnen helpen. Het is super leuk om de taal van je ziel te verstaan, want hiermee krijg jij nog veel meer andere kado’s.

 

Vele mensen noemen zich hooggevoelig en staan open voor de taal van de ziel. De ziel wil graag met jou communiceren en je helpen. Je kunt telepatisch allemaal informatie binnen krijgen. De één is heldervoelend en voelt alles via het lichaam. De ander is helderhorend en hoort letterlijk boodschappen binnen komen. Sommigen zijn helderwetend of helder ruikend. Wanneer je je focus naar binnen richt en je rustsysteem inschakelt door ademtechnieken en rustige yoga, ben je meer in staat de boodschappen van je ziel via je lichaam of geest te ontvangen. Het is allemaal heel subtiel en grote kans dat je denkt, dit is heel normaal voor mij. Is dit de taal van mijn ziel? Grote kans van wel!! Je denken zit er vaak tussen. Als je je denken leert te focussen of concentreren zal je stilte ervaren en vanuit daar is er verbinding voelbaar, zichtbaar of hoorbaar.

 

Verbinding

Doormiddel van trance meditaties neem ik je zowel beeldend als voelend mee, zodat jij zelf ervaart en ontdekt wanneer de verbinding er is, hoe deze voelt en wanneer deze weer afneemt. Ik neem je mee om in “de power te zitten”, we verhogen de energie en frequentie, zodat jij kan communiceren met je ziel en boodschappen ontvangt en eventueel mag doorgeven.

 

Samenwerken met je ziel geeft je een vrijheid, een onafhankelijkheid, een rust en vertrouwen. Je ervaart een kalmte van binnen en je bent tevreden. De eenheid die er plaats vindt door de verbinding met je ziel is als het vinden van geluk, je ware liefde of iets wat je dierbaar is. Er is een kracht en liefde die in je hart verankert dat je gewoon weet wie je bent en waarom je hier op aarde bent gekomen. De wereld zal een veilige plek voor jou zijn, waar jij je taak verstaat en het doel waarvoor je op aarde bent gekomen uitdraagt.

Als kind was ik al hooggevoelig en stond ik in verbinding met de spirituele wereld. Mijn intuïtie was sterk ontwikkeld en ik voelde de begeleiding van mijn gidsen. Dit is alleen maar sterker geworden in mijn leven. Ik communiceer telepathisch en energetisch met mijn 2 begeleiders Hubert en Aurealis die ik kan channelen. Samen met hen ben ik in staat met jouw ziel te communiceren en informatie uit jouw auraveld te halen. Ik kan je precies vertellen waar je blokkeert, waar je aan mag werken en waar je je eigen proces nog niet vertrouwd of waar je geen inzicht hebt.

 

Ik nodig je uit om bij mij in Soul Station te komen waar de energie hoog is en je in de frequentie stapt van je ziel. Jouw ziel weet precies wat jij nodig hebt om te groeien of verder te komen in je eigen proces en een stap richting mij is goud waard. Ik gun jou de verbinding met je ziel en het samenwerken met je zielenteam. Door middel van trance meditaties neem ik je mee in de wereld waar jij thuis hoort. Ik ben zo afgestemd op jouw energie dat je voelt dat het resoneert en je thuiskomt bij jezelf. De wereld zal een veilige plek voor jou zijn waar jij je taak verstaat en het doel waarvoor je op aarde bent gekomen, uitdraagt.

 

Verbind met je ziel en ervaar liefde in heel je zijn

IMG_2750.HEIC
bottom of page