top of page
Wit Oranje Wordt Verwacht Chic Gecentreerd Lijsten Stijl Website  (1).png

Maneesha Sluyzer

Spiritueel Docent, Medium, Therapeut 
& Retreat Host

Verbind met het liefdesbewustzijn
voor rust, liefde, verbinding,
vertrouwen in jezelf en het leven

Spirituele begeleiding in je transformatie proces om je zielenmissie te omarmen, belichamen en te leven

Waarom liefdesbewustzijn?

Met het liefdesbewustzijn ben jij in staat oude pijn, trauma, negativiteit, angst, ziektes, drama te veranderen op een zachte en liefdevolle manier. Tevens kan jij je 'ideale' leven realiseren en in je kracht staan. Liefde is helend, bekrachtigend en vreugdevol. Jezelf en anderen lief hebben vraagt bewustzijn, omdat je vanuit oude pijnpatronen kritisch bent op jezelf, onzekerheid ervaart, jezelf wilt beschermen en dit neem je mee in alle relaties die je aangaat of hebt. Vaak leg je de lat hoog, ben je perfectionistisch, wil je een bepaalde mate van controle en hier zit angst onder. Wanneer je leert te vertrouwen op je hart, je intuïtie, je hogere zelf of het grote geheel en je spirituele begeleiders ervaar je vertrouwen en verbinding. Hierdoor komt er rust in je systeem. Je transformeert de relatie met jezelf en stapt in zelfliefde. Hierdoor kom je "al het ware thuis bij jezelf" en hoor, zie, voel jij jezelf door de ogen van- en met de intentie van liefde. Dit zorgt ervoor dat je op alle levensgebieden verbinding maakt met een ander gevoel. Je ervaart rust en vertrouwen om te leven en werken op een manier die bij jou past. Er ontstaat een moeiteloosheid en zorgeloosheid.

Maneesha Sluyzer

Spiritueel docent, mentor, medium, retreat host

Spiritueel docent & therapeut met meer dan 15+ jaar ervaring

Ik verbind jou met liefde en innerlijke vrede

Om eigenaar te worden van je gevoelens, gedachten, relaties, gezondheid en leven

Om in jouw kracht te stappen en jouw talenten en gaven te delen

Verbinding met de Goddelijke energie van je ziel, gidsen, dierbaren en het Universele liefdesbewustzijn te ervaren

Ervaar begeleiding vanuit het liefdesbewustzijn voor liefdevolle relaties, bewuste communicatie, een positieve mindset & leefstijl

Het leven is een reis aan veranderingen en dat is een prachtig en uitdagend proces. Je kan leven vanuit het liefdesbewustzijn en dat vereist effectieve communicatie en oefeningen om het lichaam, de geest, de emoties, het ego en de ziel naar een hogere trillingsstaat te transformeren.

DSC_0548-1.jpg
DSC_0462-1.jpg

1 op 1 sessies 

Investeer in de relatie met jezelf

Heb je behoefte aan steun, support, inzicht en antwoorden hoe je om moet gaan met bepaalde situaties, gevoelens of gedachten? Ben je klaar voor de waarheid en een stap dieper in je eigen proces?

 

Samen met mijn spirituele begeleiders lees ik de energie uit jouw energieveld en krijg ik boodschappen door van jouw ziel en mijn begeleiders. Samen met mijn kennis en wijsheid krijg jij inzicht in de antwoorden die jij zoekt. 

Kies een 1 op 1 sessie voor : Spiritual Assessment, psychic reading of coaching

DSC_0506.jpg

Bezield leiderschap

Wil jij je spiritualiteit een grotere plek geven in je werk en privé leven?

Ben jij een zelfstandig ondernemer of een spirituele zoeker en ben je opzoek naar steun en begeleiding in je spirituele groei? De transformatie van het oude loslaten en het nieuwe eigen maken vraagt verandering en keuzes. Het is fijn om iemand naast je te hebben die je begrijpt. Samen met mijn begeleiders help ik jou om je energie hoog te houden, de juiste focus en samen te werken met je hogere zelf, je zielenteam om je doelen te behalen en obstakels te overwinnen. Rust is de sleutel tot verbinding met je hart en ziel. Voel je bekrachtigd, bezield en belichaam de liefde en het plezier die er binnen in jou wonen.

DSC_0538.jpg

Liefdesrelatie

Loop je vast in relaties? Hervindt je verbinding met jezelf en de ander.

Wil jij de relatie met jezelf, je partner, werknemers, familie of anderen naar een hoger niveau tillen? In relaties is bewuste communicatie essentieel. Het grootste probleem is het gevoel te hebben dat je niet begrepen wordt, niet gehoord en je behoeftes niet vervuld of de anders om. Oude pijnstukken blijven getriggerd en hierdoor kan je vastlopen. Ik voel en kijk met je mee wat jij doet en wat de ander doet. Ik wil je leren om in onvoorwaardelijke liefde te stappen en je ego te overstijgen. 

IMG_2710.HEIC

Retreats

Kom naar Spanje en stap in de rust om jezelf te voelen en spiritueel te voeden

Heb je behoefte aan een time out? Er even uit maar niet alleen willen zijn? Zijn er oude pijnstukken die je wilt loslaten? Spiritueel wilt verdiepen en even in een warm bad stappen waar er voor jou gezorgd wordt? Wees welkom bij mij thuis in Spanje waar ik met je met elk thema kan werken en je 6 dagen de diepte en rust vindt binnen in jezelf. 

1AFCC063-6CEC-4C17-8281-8047103A03BA.jpeg

What people say

If you are looking for pure, sincere and intensive guidance, then Maneesha is the right place for you. She gives you exactly the push you need to take the next step in your own growth process, and it's up to you to get started. The environment, the sweet animals, the care and the coaching work together optimally to make a strong growth leap, absolutely recommended!

Margriet Bleeker

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, meditaties, recepten en meer.

Thanks for submitting!

bottom of page