top of page
11.jpg
12.jpg
13.jpg
“Don't ask yourself what the world needs.
Ask yourself what makes you come alive, and go do that,
because what the world needs is people who have come alive"

-
Howard Thurman

Rouw en verlies (trauma)

Button

Iets heftigs in je leven meemaken is zwaar. Je kan het gevoel hebben dat je vast zit en niet verder komt of je voelt dat je hulp nodig hebt om stappen te maken in je proces. 

Je kan een online traject bij mij boeken of je kan bij mij in Spanje komen om alle rust en tijd te hebben voor je eigen proces.

Rouw en verlies (traumaverwerking)

 

In deze coaching retraite/ traject is er aandacht voor jou en leer jij om op een spirituele manier met je proces om te gaan.

 

Heb jij:

  • iets heftigs mee gemaakt en heb je behoefte om er over te praten met iemand die je begrijpt of naar je luistert?

  • belemmert wat je hebt meegemaakt je proces?

  • kan je je niet verbinden, geen keuzes maken of zit je met vermoeidheid, negativiteit, angst en onzekerheid?

  • heb jij behoefte aan vrolijkheid, plezier, goede gezondheid en rust?

 

Ik weet de weg die jij mag belopen om uit je proces te komen om een nieuwe start te maken.

 

Rouwen is echt een proces wat tijd nodig heeft.

Iemand verliezen in je leven is heftig. Jezelf kwijt raken en je gezondheid of bezit ook.
Een rouwproces heeft verschillende fases en deze lopen allemaal door elkaar heen. Er staat geen tijd voor, geen plan en gevoelens kunnen je overvallen. Soms heb je het gevoel dat je er bent en dan opeens heb je het gevoel dat je terug bij af bent, maar dat is niet zo.

 

Tijd heelt echt wonden.

Je kan verlies ervaren van een geliefde, van je gezondheid, werk, huis, vrienden, dieren, inkomen of verlies van jezelf. Je bent opeens niet meer de oude en leuke zelf. Je voelt geen geluk of plezier meer en je bent angstig en twijfelt. Er zijn 5 fasen in rouw en verlies, ontkenning, woede, onderhandelen, depressie/verdriet en aanvaarding. Je kan geen van deze stappen overslaan of we noemen het “er zijn nog onafgemaakte zaken”. Dit zie je vaak bij rouw en verlies. Je hebt het gevoel dat je niet verder kan, want er ligt nog iets wat aandacht wilt, gezien wilt worden, gevoeld of gehoord.

 

Je gevoelens negeren?

Als je emoties en gevoelens niet de ruimte krijgen kan je lichamelijke ongemakken ervaren of negatieve gedachten. Je gevoelens willen namelijk altijd ruimte en je lichaam is het perfecte instrument om die ongemakkelijk te voelen. Het kan zelf zo erg worden dat je ziektes ontwikkeld, chronische vermoeidheid, stress, obsessieve gedachten of slapeloosheid. Ook kan het effect hebben op verschillende relaties. Je kan jezelf niet uitdrukken op een manier dat kloppend is, je voelt je niet begrepen en je krijgt niet wat je nodig hebt. Praten, bewustzijn en inzicht is dus voor je gezondheid erg belangrijk.

 

Wat kan je verwachten in onze samenwerking?

Er is aandacht voor jou en je verhalen. Je zal je begrepen voelen en gesteund. Door rustige yogahoudingen kom je tot diepe ontspanning dat ervoor zorgt dat je beter naar je rouw en verlies kan kijken. Je zal het meer gaan waarnemen dan dat je letterlijk elke keer in de pijn en het verdriet stapt. Je leert om aanwezig te zijn met het gevoel wat er is zonder dat het elke keer bezit van je neemt. De ervaring is in het verleden en jij herleeft de ervaring keer op keer. Dit leer jij uit te schakelen en de rust zal terug keren. Via langzame ademhaling opent je lichaam meer waardoor je lichamelijk meer tot rust komt en je zal je fitter voelen. Door verschillende gesprekken kom je tot mooie inzichten die je helpen om positiever te denken en te voelen.

 

In de retreate heb je ruimte voor jezelf om te schrijven, te wandelen, te zwemmen, lekker te slapen, te knuffelen met de katten en standwandelingen aan zee te maken.

 

Als ervaringsdeskundige kan ik je vertellen dat jij jezelf echt kan vrij maken van oude pijn, oude herinneringen, diep verdriet en lichamelijke ongemakken. In mijn leven heb ik veel te maken gehad met de dood en verlies. Na een heftig ongeluk was ik na twee jaar revalideren weer pijn vrij. Ik had een mentaal, emotioneel en fysiek trauma. Ik heb mezelf weten te helen door het pad van yoga en mijn gedachten te focussen.

 

Ik heb een unieke methode ontwikkeld die ook jou kan bevrijden van blokkades mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Door rustig te bewegen zak jij van je hoofd naar je lichaam en kan je binnen in jezelf de ontkenning gaan voelen die je hebt vastgehouden. Het lichaam slaat herinneringen op en als je je aandacht en je adem naar binnen richt verzacht je en opent zich de taal die binnen in jou opgeslagen ligt. Hier kan boosheid vrij komen, verdriet en ook blijdschap dat het eruit mag en ruimte krijgt. Je kan lachen en huilen tegelijk. Belangrijk is dat jij voelt dat je een bodem hebt en met rustige yogahouding ga jij je eigen bodem en stevigheid in je lichaam ervaren waardoor jij in rust herinneringen kan laten passeren en ze hebben niet veel impact meer op jou. Pijn is iets wat jij in het verleden hebt meegemaakt en niet iets wat je elke dag hoeft te ervaren. Vaak heb je nog een verhaal of ervaringen die graag erkenning willen dat de pijn en het gemis oprecht is, eerlijk, zuiver en waar. Alles wat jij voelt is waarheid.

 

Wanneer jij de stevigheid binnen in jezelf voelt en de weg vrij maakt door adem, rust en ontspanning hebben de 5 fases van rouw en verlies tijd en ruimte om door jou zelf gezien, gevoeld en gehoord te worden en kunnen ze een plek krijgen in het verleden. Zo maak jij ruimte voor een nieuwe start, een nieuwe toekomst waar er rust en vrede is in wat er is gebeurt. Aanvaarding in het proces en het leven en je kunt weer vertrouwen op jezelf. Jij weet dat er momenten zijn dat je verdrietig bent, maar het verdriet beheerst jouw leven niet meer. Jij voelt en ervaart de positieve weg die jouw vrij heeft maakt en jij gaat echt begrijpen wat jij kunt doen om plezier en rust te ervaren in je leven.

 

Ik heb jaren ervaring in het werken met mensen in mijn praktijk als haptotherapeute. Ik heb een unieke methode ontwikkeld die ook jou kan bevrijden van blokkades (mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch). Dit traject kan je online boeken waarin we samen aan de slag gaan met jou proces en ik woon en werk in een mooie privé villa in Zuid Spanje waar jij welkom bent voor een individuele retreat of in een kleine groep samen met gelijkgestemden (maximaal 2-4 personen). Ik werk met je op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch gebied. Je voelt en ervaart de positieve weg die jou vrij maakt.  Jij gaat echt begrijpen wat jij moet doen om weer plezier en rust te ervaren in je leven.

 

Maak jezelf vrij van oude pijn, blokkades en onzekerheid en ervaar plezier

Wie ben ik?

Mijn naam is Maneesha Sluyzer en in 2022 heb ik de stap gezet om mijn droom en zielenmissie te volgen en in Spanje te wonen en werken. Mijn centrum heet Soul Station en is een kleine vrijstaande privé villa met zee uitzicht, omringt door de bergen in de Costa Tropical. Het is een plek om thuis te komen en in je hart aanwezig te zijn. Ik heb in de afgelopen jaren duizenden mensen begeleid om te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Je kan me de “voeldokter” noemen. Ik heb het vermogen om jou te begrijpen, te doorzien en aan te voelen. Mijn bevindingen zijn afgestemd op jouw ziel en wat jij nu nodig hebt.

 

Ik ben opgeleid als houding en bewegingstherapeute, haptotherapeute, yoga- en dans docente, quantum healing hypnose therapeut, medium en healer. Ik werk samen met mijn spirits Aurealis en Hubert en wij samen, hebben de potentie om je leven te veranderen.  Onze bedoeling is om je bewustzijn te bieden, je te helpen de boodschappen van je ziel te ontdekken en je eraan te herinneren wie je bent. 

 

Alles wat ik aanbied is een persoonlijke investering in jezelf, om te groeien, te openen en te transformeren naar de vijfde dimensie. Hoe meer mensen in hun kracht staan, hoe authentieker de taal van de ziel stroomt en we de nieuwe tijd en nieuwe aarde kunnen verwelkomen.

Na dit programma:
Voel jij rust en liefde
Je bent verbondenheid met jezelf
Je gedachten zijn rustig en positief
Heb je inspiratie hoe je nu verder wilt in je leven
Voel jij dat er een rugzak of een last van je af is gevallen

Het online traject:

In overleg kunnen we een online traject vaan gaan van 5 sessies (3 maanden) of 8 sessies (6 maanden) of 14 sessies (12 maanden). 

Tijdens de retreat:

Lokatie:

Soul Station Home is een kleinschalige spirituele B&B op een unieke locatie in Sayalonga op een berg in Zuid-Spanje in de provincie Malaga. Het is een rustig gelegen privé villa in subtropisch klimaat met eigen zwembad, zeezicht en omringt door grote groene bergen en omgeven door ecologische tuinderijen. Het is stil, de energie is hoog en het is een fijne plek om tot rust te komen. Terug in je eigen centre en even uit te pluggen uit het normale leven. 

 

Indeling villa 

De villa bestaat uit 3 gastenkamers (happy, healthy en wealthy rooms) en 2 badkamers. Eén gastenkamer heeft een eigen badkamer en de andere 2 gastenkamers delen een badkamer. Boek een kamer voor jezelf of deel met een vriend of vriendin. Er is een ruime woonkamer met open haard, waar een werkplek aanwezig is, internet en een tafel met stoelen. Een afgesloten keuken met ruime eetkamertafel waar je zelf kookt en buiten is een groot terras met uitzicht op de omgeving. 

 

Omgeving Soul Station Home

Soul Station Home ligt op 50 minuten rijden vanaf het vliegveld van Malaga. Maak gebruik van een huurauto, taxi, bus of in overleg met de autoservice van Soul Station. We eten van onze eigen moestuin en biologische streekproducten. Er is een eigen afgeschermde tuin, moestuin, met blije kippen en eigen biologische eitjes. We eten voornamelijk plantaardig. Tot slot wonen er 5 Oosterse Korthaar katten die aanhankelijk zijn, rustig, af en toe kletskousen zijn en heel liefdevol.

 

Het is een unieke plek waar je gelijkgestemde mensen van over de hele wereld ontmoet. Kom tot rust, herstel, heel, transformeer en ervaar tijd en ruimte speciaal voor jou. 

Tarieven:

7 nachten retreat € 1697,-

5 nachten retreat € 1273,-

4 nachten retreat € 1061,-

Dagindeling:

08.00-9.30 yoga, meditatie, adem sessie, ontspanning

10.00 ontbijt in stilte

11.00 - 13.00 coaching - proces werk

14.00 lunch in stilte

14.30 eigen tijd en siësta

18.00- 18.30 contact moment/ ontspanning/meditatie/coaching

19.00 diner

20.00 after diner relaxation moment (kampvuur, sterren kijken, muziek, ceremonie, sound

healing, meditatie, avond wandeling aan zee met zonsondergang)

21.30 Eigen tijd en voorbereiding voor de nacht

 

Inclusief:

Eigen kamer met privé badkamer en toilet

Beddengoed

Handdoeken

Ontbijt - lunch - diner

Onbeperkt water en thee

Snacks

Lessen en sessies van Maneesha

Shampoo en conditioner

Beperkt wifi

Wandelingen

Schoonmaak

Reading

Channeling

 

Wat is exclusief:

Vlucht naar Malaga

Vervoer naar en van airport €50 retour door taxi

Mogelijk eigen auto vervoer (mocht je met de auto willen reizen)

Auto huur

Reisverzekering

Annuleringsverzekering

Eigen aansprakelijkheid

Externe sessies als qhht

 

Soul Station is een rook-, alcohol-, en drugs vrije plek. Er worden geen stimulerende middelen gebruikt. We eten veel groente en fruit en helen het systeem door natuurlijke producten.

Het eten tijdens de retreat is gezond, voedzaam en lekker. De basis is vegetarisch/plantaardig. Veel groente en fruit. Er zijn keuzes in voeding, aangepast op wat jij wel en niet eet en mogelijke dieet wensen, zoals smoothies, fruitsalades, smoothie bowls, buddha bowls, rijst gerechten, dingen uit de Ayurvedische keuken, salades, brood met dipjes, lekkere soepjes en alles is zelf gemaakt en biologisch.

 

Bram en Sterre zijn de chef koks in de retreats en zijn van origin patissiers. Dus op zijn tijd zijn er heerlijke lekkernijen en taartjes voor degene die er van houdt

 

IMG_2750.HEIC
bottom of page