top of page

mié, 11 ago

|

Zoom

Verbind met je hogere zelf en heal jezelf

6 online sessies voor zelfliefde en rust

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Verbind met je hogere zelf en heal jezelf
Verbind met je hogere zelf en heal jezelf

Tijd en locatie

11 ago 2021, 18:45 – 21:15

Zoom

Over het evenement

Verdiep je in je eigen proces en ontvang de antwoorden waar je naar verlangt. Ervaar rust in je hoofd, een open hart, voel je ziel en werk samen met je begeleiders en zielenteam.

Wees je zuivere zelf en een co-creator in de nieuwe wereld.

De wereld is in need of teachers, coaches, wayshowers en influencers die mensen begeleiden met het Awakening en Embodiment proces. De mensheid en de planeet transformeren naar het liefdesbewustzijn. Deze exclusieve trainingen zijn een persoonlijk leertraject waar je schaduw- en lichtwerk doet. Dit is een uniek traject en een intensieve en bijzondere reis naar binnen die jou meester maakt van jezelf en je leven.

Tijdens de online bijeenkomsten via ZOOM werken we met een combinatie van theoretische kennis en belichaming. Door bij elkaar te zijn, versnelt je proces en kan de energie sneller verhogen.

Je bevrijdt jezelf en anderen van de lagen van illusie en de 3D werkelijkheid 

Je verbindt je met je gevoelswereld, de blauwdruk van je ziel, je zielengroep en de lichtmeesters Je leert te werken met al je zintuigelijke waarnemingen, astrale lichaam, verschillende lichtwezens uit andere dimensies

En je integreert je ziel in je lichaam op aarde nu

Het is een reis en training voor hen die de absolute waarheid durven te belichamen en de roeping voelen om; to wake up, shake up en live in total freedom.

Wees zonder moeite je ware zelf. Het is tijd om je zielenbestemming op aarde te leven en gelukkig en gezond te zijn. Geef door wat jij mag doorgeven. Reis mee in de training om een Divine Channel te zijn en een unieke inspiratiebron van liefde en licht. Je bent waardevol en welkom.

Start

Ben je nieuw? of al een tijd bezig met spirituele ontwikkeling en ontwaken? Ik heb mijn trainingen zo opgebouwd dat alles aansluitend is en bekrachtigend voor je eigen proces. Wil je samenwerken met je ziel en zielenteam dan is het belangrijk om je eigen ruis, mentaal, emotioneel of fysiek helder te hebben. Ik heb jou hierin veel te bieden en beloop graag de trainingen op één volgend met jou. Voel waar je bent en wat je nodig hebt voor groei.

1: Verbind met je hogere zelf en heal jezelf

In deze training leer ik je met behulp van je hogere zelf om inzicht te krijgen in je ego of hogere zelf. Om oude pijn los te laten, meer van jezelf te houden en jezelf op 1 te zetten. Zuivere en eerlijke communicatie is noodzakelijk om je hogere zelf of zielen team te kunnen verstaan. Laten we starten om met de ogen van je hogere zelf naar je persoonlijke verhaal te kijken en luisteren.

We gaan verschillende thema’s langs en je krijgt inzicht en steun bij:

Emotionele pijn en trauma’s Angst en onzekerheid Innerlijk kind werk Ontspanning en fysieke balans Positieve mindset Liefdevolle communicatie en zelfliefde Voelen en verbinding met je gevoel Persoonlijke aandacht en verzorging Relaties Voeding

Dit is wat jij ontvangt:

Levensveranderend traject Intensieve focus op jouw persoonlijke groei Maandelijkse groepssessie op locatie en via Zoom Persoonlijke aandacht voor jouw proces Toegang tot de online community Praktische oefeningen voor thuis Werkboeken met theorie en opdrachten Dagelijks contact met mij Verbindende kracht en energie van de groep 

Steun, begrip en herkenning van gelijkgestemden 

Positieve feedback

Wat deze trainingen jou opleveren:

Begrip, vertrouwen, steun, inzicht en plezier 

Vitaliteit, bekrachtiging en embodiment 

Astraal reizen Het meer belichamen van liefde

Tickets

  • Werk aan jezelf

    450,00 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Deel dit evenement

bottom of page