top of page
jeremy-thomas-4dpAqfTbvKA-unsplash.jpg

ONTWAKEN IN DE NIEUWE TIJD

TRANCE MEDITATIE
CHANNELING
SATSANG
EMBODIMENT YOGA

Open je hart enverhoog je frequentie en vibratie

voor de nieuwe tijd

- THE GOLDEN AGE-

met unieke begeleiding van Aurealis /Hubert

en de meesters van het licht

De nieuwe aarde energie: Introductie via AUREALIS

 

Er is een nieuwe energie wat op aarde wil komen en huisvesten. De multidimensionale energie van de nieuwe aarde komt door het grid heen en zoekt plekken om te gronden en te aarden. Maneesha is een keeper van een goddelijke poort.

“Ik voel dat de energie door mij heen wil stromen om een veld te creëren waarin mensen zich kunnen verbinden met hun nieuwe aarde energie" -Maneesha

Wakker worden in dit veld vraagt dragers van andere velden. Gecombineerd opent er het veld waarin de multidimensionale wezen zichtbaar en voelbaar worden voor anderen. Het is een sacred space waarin het liefdesveld gedragen wordt door meer lichtdragers in het team.

 

De energie moet omhoog in alle hoeken van de plek. Het licht moet er doorheen stralen zodat het magisch veld gevoeld wordt in heel de omstreken. Mensen willen er ZIJN omdat ze voelen dat ze gedragen worden door ons.

 

Wij zijn een collectief vanuit verschillende dimensies die Maneesha bijstaan de goddelijke energie over te dragen aan plekken en mensen. In deze energie kunnen mensen zich openen en snel tot verlichting komen. Zelf hun plek gaan innemen in de cirkel van licht om het te verspreiden. 

 

De tijd is gekomen om de goddelijkheid te dienen vanuit een plek en een community te realiseren vanuit verbondenheid, respect en liefde. Het is een tijd om te oogsten, te manifesteren en te realiseren. Gooi alle angsten overboord en sla de handen in een. Wij zijn hier om het kosmisch bewust zijn te accelereren. Neem je plek in de cirkel van licht. Download en channel de energie van ons. We dragen de mensheid.

 

In liefde

Aurealis

Abstract sci-fi collage - aliens space ship above aliens colony on planet Earth, twisted g

Healing Heart Soul Trance Meditatie 

Satsang Channeling

Embodiment Yoga

 The Golden Age 
met Aurealis / Hubert

en de meesters van het licht


Samen staan we sterk door onze licht en liefdeskracht te verbinden. Hiermee helpen we andere mensen om ons heen te begeleiden naar een hoger trillingsniveau. Dit is het golden age programma. Een nieuwe tijd om een netwerk te maken of wel een nieuwe wereld van harmonie, gelijkwaardigheid, vrede, welvaart en overvloed. 
 

Alle  sessies zullen voor een groot deel in samenwerking zijn met Aurealis en Hubert. Het zijn online groepssessies in deze tijd om stil te staan en je energie te verhogen. We willen zoveel mogelijk mensen voorbereiden om te ontwaken en mee te nemen in de tijden die komen gaan. Jij als lichtwerker mag door de schaduw en het licht gaan om je lichtkracht te verstevigen, het mens zijn te begrijpen en je goddelijke geest te verenigen in je mind. Je opent als een kanaal van licht en dat voel je in je hele lichaam. Van top tot teen ben je een bron, een kracht, inspiratie en een kanaal in een groot netwerk.  
 

Open je hart

Kom in diepe heling

Voel rust, liefde, vertrouwen en ontspanning
Verbind je met je diepste kern

Verlos jezelf van beperkende 3D gevoelens en gedachten

Verhoog je vibratie 5D-6D-7D

En sluit aan in het lichtnetwerk 

Om deze tijd in de wereld te veranderen

Neem je plek in

En sta sterk met gelijkgestemden
 

Wat gaan we doen:

Sharing
Meditatie

Transmissie

Energie verhogen

Gronden en centraliseren

Bekrachtigen van het zelf

Je ziel integreren in je lichaam

Verbinding maken met je zielengroep

Je levensmissie helder hebben en ernaar leven
Verbinding maken met het netwerk van de wereld
Licht en liefdeskracht sturen daar waar het nodig is om te veranderen

Samen ZIJN

Nothing to book right now. Check back soon.
bottom of page