top of page
DSC_0466-2.jpg

“Don't ask yourself what the world needs.
Ask yourself what makes you come alive, and go do that, because what the world needs is people who have come alive"

-
Howard Thurman

DSC_0535.jpg

Liefdesbewustzijn coaching is voor jou

Jij bent:

 • Een zelfstandige ondernemer, coach, medium, healer, lichtwerker, yogi of spirituele zoeker.

 • Je doet aan zelfonderzoek en je wilt iemand die jou op een hoger niveau kan tillen, jou kan ondersteunen in je proces en transformatie, jou begrijpt en naast je staat.

 • Jij wilt je pijn helen met liefde, zachtheid en aandacht.

 • Jij bent iemand die organisaties een meer waarde te bieden heeft, mensen wilt begeleiden, een diepe impact wil achterlaten in het leven van anderen en voelt dat er meer is dan je momenteel doet.

 • Je wilt meer vanuit bezieling en je hart werken en leven.

 • Jij ervaart nog onzekerheid, twijfel, komt dezelfde patronen tegen, uitstel gedrag, blokkades en een gevoel van alleen doen/zijn.

Liefdesbewustzijn coaching

Heb je behoefte aan meer steun en back up voelen van je het grote geheel, je gidsen en geliefden?

In vertrouwen leven en vertrouwen geven

Je zielenmissie volgen en leven

Oude emotionele pijn loslaten

Een positieve mindset, focus en blijdschap ervaren

Gecentreerd blijven in de moeilijke tijden van het leven

Liefdevolle communicatie en relaties om je heen zonder jezelf te verliezen

Verdieping in "hoe om te gaan met je bewustzijn en spirituele gaven"

In je kracht te staan en je kennis en wijsheid moeiteloos over te dragen

 

Heb je iemand nodig die jou begrijpt en aanvoelt?

Ik zal je verbinden met jouw unieke goddelijk plan zodat jij geïnspireerd zal leven, anderen in hun kracht kan zetten en liefdevolle relaties om je heen hebt. Jij ontvangt handvaten om vertrouwen te krijgen, te voelen en onderscheid te maken tussen je ego en je hogere zelf. Ik kijk met je naar je onafgemaakte zaken, zodat jij vanuit liefde in je diepste kern kan helen en kan gedijen in je talenten, gaven en kracht.
 

Ik neem je mee om te:

Vertragen - Zenuwstelsel kalmeren

Verstillen - Mind herprogrammeren

Voelen - Lichaam detoxen van oude emotionele pijn

Verdiepen - Verbinding met je ziel

Verbinden - Communicatie met je hogere zelf

Verzachten - Samenwerken met Divine Love / spirituele wereld

Vertrouwen - Zielenbestemming leven en goddelijk plan volgen

We gaan samen verschillende thema’s uit je leven behandelen namelijk:

 • Trauma healing / innerlijk kind

 • Rouw en verlies verwerking

 • Hsp - rust en ontspanning

 • Zelfliefde en liefdevolle communicatie

 • Verbonden relaties

 • Heilige seksualiteit

 • Zwangerschap en ouderschap

 • Manifesteren van je droomleven

 • Verbinding en communicatie met je ziel en de spirituele wereld

 • Zielenbestemming

Bezield leiderschap

Wil je jouw spiritualiteit, intuítie en wijsheid in je werk en privé leven meer ruimte geven? 

Het is belangrijk om je eigen innerlijke werk te doen en een groter zelfbewustzijn te verwerven om anderen bewust te kunnen leiden. Bezield leiderschap gaat over verbinding met je hogere zelf, zelfbewustzijn en je leven leiden in overeenstemming met je waarden. Hierdoor kun je authentiek als geïnspireerd leider verschijnen.

Wil jij: 
Diepere verbinding
Impact en verschil maken

Verhoogde creativiteit
Volledige betrokkenheid
Duurzame transformatie
De waarheid vertellen

Geen drama 

Meer spelen, plezier en genieten

Bewustzijn, Inspiratie, Authenticiteit, Empathie, Focus, Doel. Dit zijn enkele kenmerken van bewuste leiders. Bewust leiderschap gaat over naar het begeleiden van anderen met volledig bewustzijn van zichzelf en het cultiveren van groei in organisaties door de mensen te bekrachtigen en te ondersteunen. In plaats van een egocentrische ‘ik’-houding belichaamt een bewuste leider alle aspecten van een inclusieve ‘wij’-benadering”. Bezield leiderschap gaat over herinneren wie je bent, waarom je op aarde bent en alle aspecten van jezelf belichamen. Moeiteloos jezelf zijn! Werken vanuit inspiratie, de boodschap van- en met je ziel overdragen, aanwezig zijn vanuit het liefdesbewustzijn en het grotere geheel dienen volledig vanuit je kracht. Hiervoor is het belangrijk dat jij jezelf onder de loep neemt en kijkt naar je eigen patronen, acties, reacties en je oude pijn herkent en helder hebt. 

We hebben allemaal iemand nodig die ons in moeilijke tijden in het leven begrijpt, ondersteund en mee voelt in welke stappen juiste zijn in dit moment. 

 
Ik wil met je kijken naar je de rode draad in je leven. Naar je eigen ruimte, wijsheid, je kracht, talenten en gaven. Wat gebeurt er met je? Waar zit je in? Wat zijn je gedachtenpatronen, je gevoelenspatronen, je overlevingmeschanisme en je hechting strategie? Wat zijn je spirituele gaven en hoe kan je deze vertrouwen, beter inzetten en samenwerken met je zielenteam. Hoe kan je frequentie omhoog en hoe kan jij het beste werken en jezelf ZIJN.
 
​Je leert gegrond, gecentreerd, bij jezelf te blijven en rond om anderen. Je voelt je geliefd, gesteund door het grote geheel. Je voelt je zelfliefde, compassie, mildheid en je bent in staat jezelf te geven wat je nodig hebt en aan te geven wat je nodig hebt. Je bent instaat dingen niet meer persoonlijk te pakken maar waar te nemen en te aanschouwen waardoor je in situaties zonder emoties confrontaties aan kan gaan, op kan lossen en of bemiddelen. Je energie blijft hoog, stabiel en je hebt plezier in wat. je doet en geeft.
 
Onvoorwaardelijke liefde stroomt door je heen en je ontvangt en geeft wat je nodig hebt,

Liefdesrelaties

Wil jij de relatie met jezelf, je partner, werknemers, familie of anderen naar een hoger niveau tillen?

Dit is voor jou als je in een liefdesrelatie zit, opzoek bent naar een relatie of problemen ervaart met vrienden of familie en je ​bewuste relaties wilt vormen/aantrekken en het ervaart vanuit het zielenperspectief.

Wil jij:
Meer verbinding voelen

Liefdevol communiceren

Tot je recht komen 

Hart tot hart verbinding

Zachtheid

Plezier

Bekrachtiging 

Ondersteuning

Begrip

Luisteren

Jezelf kunnen zijn

Jezelf uitspreken

Ruimte innemen

Grenzen aangeven

In je kracht staan naast de ander

Je welkom voelen

Jezelf en anderen de ruimte geven om kwetsbaar te zijn?
 

In mijn visie zijn relaties ondersteund, aanvullend en bekrachtigend voor je eigen persoonlijke zielenreis op aarde. Of het nu een vriendschapsrelatie is, familierelaties, liefdespartner, kinderen, collega's, zakenpartners of buren. Relaties zijn de spiegels van je ziel en in de relatie met de ander vergeet je vaak je eigen behoeften en verlangen om de ander tegemoet te komen. Je maakt jezelf kleiner en stapt uit je kracht. 
 
In relaties is bewuste communicatie essentieel. Het grootste probleem is het gevoel te hebben dat je niet begrepen wordt, niet gehoord en je behoeftes niet vervuld of de anders om. Oude pijnstukken blijven getriggerd en je communiceert niet vanuit een 'ik boodschap' maar je richt je energie op de ander. 
Confrontaties horen bij relaties. Zie jij ze al iets positief of negaties?
Hoe ga jij met confrontaties om, want het zijn uitnodigingen voor bewuste communicatie en verbinding.
 
Ik wil met je kijken naar je eigen ruimte, je eigen kracht, talenten en gaven. Wat gebeurt er met je? Wat zijn je gedachtenpatronen, je gevoelenspatronen, je overlevingmeschanisme en je hechting strategie? Wat heb jij te bieden? Kan je een ander ondersteunen, bekrachtigen, lief hebben? En kan jij ontvangen en jezelf laten zien? Durf je eerlijk te zijn? Je grenzen aan te geven? Kan je luisteren? In je eigen energie leven en tegelijk samen te zijn? Stap je in de onvoorwaardelijkheid of blijf je kritisch en in de voorwaardelijkheid?

Je gaat je relaties in een ander licht zien, vooral de relatie met jezelf. Je zet jezelf op 1 en je ervaart je kracht, je liefde, je behoeften en verlangens. Je voelt je oude pijn stukken en waar je in getriggerd wordt. Vertrouwen wordt je drijvende factor in plaats van angst, onzekerheid, verlating en afwijzing. Je blijft gegrond, gecentreerd, bij jezelf rond om anderen. Je voelt je geliefd, gesteund door het grote geheel. Je voelt je zelfliefde, compassie, mildheid en je bent in staat jezelf te geven wat je nodig hebt en aan te geven wat je nodig hebt.

 

Wanneer de relatie met jezelf transparant, intiem, puur en liefdevol is, zullen andere relaties en vormen positief veranderen en zal ware liefde in jezelf gaan leven.

​​

Tevens wil je: ​

Gelijkwaardig in je relatie wilt staan, je seksuele energie vrij laten stromen op een manier die bij jou past, jezelf veilig voelen en zijn met een ander

De kunst in relaties is om te blijven spelen. Wanneer het serieus is en wordt, verlies je ruimte voor belevingen, humor, genot en plezier.  ​De grootste uitdaging is om jezelf niet te verliezen om de ander te pleasen. Vertrouw je gevoel, hou van jezelf en ga jezelf ZIJN.

Dit traject kan je samen met je partner doen in de vorm van "Relatie therapie"

Boek coaching sessie
bottom of page