top of page

"Begeleiders van de nieuwe 5D wereld"

 

Ik heb voor jou de weg naar rust en verbinding

via mijn trainingen

Peace of Mind & Free your Heart

8 weken

Feel your Soul & Energize your Body

10 weken

Work with Spirit

10 weken

Speciaal mentor programma

2 - 4 - 6 maanden

Belichaming en verdieping in jezelf om een kanaal van de spirituele wereld te zijn

Verdiep je in je eigen proces en ontvang de antwoorden waar je naar verlangt. Ervaar rust in je hoofd, een open hart, voel je ziel en werk samen met je begeleiders.

Wees je zuivere zelf en een co-creator in de nieuwe wereld

 

De wereld is in need of teachers, coaches, wayshowers en influencers die mensen begeleiden met het Awakening en Embodiment proces. De mensheid en de planeet transformeren naar het liefdesbewustzijn. Deze exclusieve trainingen zijn een persoonlijk leertraject waar we schaduw- en lichtwerk doen. Dit is een uniek traject en een intensieve en bijzondere reis naar binnen die jou meester maakt van jezelf en je leven.

Tijdens de online bijeenkomsten via ZOOM werken we met een combinatie van theoretische kennis en belichaming via yogahoudingen, meditaties, muziek, klank, zang, ontspanning, gesprekken, expressie van emoties, en fysiek samen zijn. Door bij elkaar te zijn, versnelt je proces en kan de energie sneller verhogen.

  • Je bevrijdt jezelf en anderen van de lagen van illusie en de 3D werkelijkheid

  • Je verbindt je met je gevoelswereld, de blauwdruk van je ziel, je zielengroep en lichtmeesters

  • Je leert te werken met al je zintuigelijke waarnemingen, astrale lichaam, verschillende lichtwezens uit andere dimensies

  • En je integreert je ziel in je lichaam op aarde nu

     

Het is een reis en training voor jou die de absolute waarheid durft te belichamen en de roeping voelt om; to wake up, shake up en live in total freedom.


 

Wees zonder moeite je ware zelf. Het is tijd om je zielenbestemming op aarde te leven en gelukkig en gezond te zijn. Geef door wat jij mag doorgeven. Reis mee in de training om een Divine Channel te zijn en een unieke inspiratiebron van liefde en licht. Je bent waardevol en welkom.

 


START

Ben je nieuw of al een tijd bezig met spirituele ontwikkeling en ontwaken? Ik heb mijn trainingen zo opgebouwd dat alles aansluitend en bekrachtigend is voor je eigen proces. Wil je samenwerken met je ziel en ziele